Jegyvásárlás

Program


Mátyás király és az okos szolga

Mátyás király és az okos szolga

A Gardrób Művészeti Csoport interaktív, élőzenés, bábos mesejátéka, amelyben a középkori magyar mondák híres vitéze, Toldi Miklós elevenedik meg. Ő Mátyás király okos szolgája. Ott segít neki, ahol tud: felhajtja a vadkant, vívni tanítja és megfejti a török szultán találós kérdéseit, még akkor is, ha a király nem kéri.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 25. kedd, 11:00

Tóth Réka Ágnes: Mátyás király és az okos szolga

A Gardrób Művészeti Csoport interaktív, élőzenés, bábos mesejátéka, amelyben a középkori magyar mondák híres vitéze, Toldi Miklós elevenedik meg. Ő Mátyás király okos szolgája. Ott segít neki, ahol tud: felhajtja a vadkant, vívni tanítja és megfejti a török szultán találós kérdéseit, még akkor is, ha a király nem kéri. De vajon mi történik akkor, ha őfelsége megharagszik rá és befalaztatja, majd konokul elmegy a török udvarba egyedül? Ezt csak a fekete holló tudja…

Mátyás király, Mesélő 1............................... Ondrik János
Toldi, Mátyás király szolgája, Mesélő 2....... Tóth Mátyás

Író, dramaturg: Tóth Réka Ágnes
Zeneszerző: Szalai Katalin
Rendező: Tatai Zsolt

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!