Jegyvásárlás

Program


Még egy kört mindenkinek
3

Még egy kört mindenkinek

Négy jóbarát, akik gimnáziumi tanárok, letesztelnek egy elméletet. Feltevésük szerint egy csekély alkoholszint fenntartása a vérben, vagyis a folyamatos, enyhe spicces állapot jobbá teszi az életüket. A kezdeti felszabadultság azonban lassan, de megállíthatatlanul fordul át kontrollálhatatlan ivászatba.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 25. vasárnap, 17:00

Még egy kört mindenkinek / Druk
dán filmdráma, 115 perc, 2020
16 éven aluliak számára nem ajánlott

A cannes-i díjnyertes rendező, Thomas Vinterberg (Születésnap, A kommuna, A vadászat) legújabb filmje a 2020-as Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon debütált volna. A Még egy kört mindenkinek versenyben szerepel az ’A’ kategóriás San Sebastian Nemzetközi Filmfesztiválon és többek között szerepel a rangos torontói seregszemle programjában is. A film főszerepében a számos nemzetközi elismeréssel büszkélkedhető, cannes-i és Európai Filmdíjas Mads Mikkelsent (Gengszterek fogadója, Zöld hentesek, Ádám almái, Casino Royal, A vadászat, Hannibal, Férfiak és csirkék, Doctor Strange, Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet) láthatjuk, partnerei Thomas Bo Larsen (Születésnap, A vadászat), és Lars Ranthe (Ádám almái, A vadászat) ebben a rendkívüli filmben.

Szereplők:
Martin........... Mads Mikkelsen
Tommy.......... Thomas Bo Larsen
Peter............. Lars Ranthe
Trine............. Maria Bonnevie
Rektor........... Susse Wold

Rendező: Thomas Vinterberg
Forgatókönyvíró: Tobias Lindholm - Thomas Vinterberg

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Boléro francia életrajzi dráma, 120 perc, 2024 francia nyelven, magyar felirattal

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!