Jegyvásárlás

Program


„MEGLEPETÉS” • Galambos Tibor 90. Gálaműsor

„MEGLEPETÉS” • Galambos Tibor 90. Gálaműsor

Galambos Tiborról elmondhatom, hogy Ő maga az „Élet és a Sors" a magyar táncművészet történetében. Mint táncművész, mint koreográfus és a szakma menedzsere, az Ő munkásságában ez kombináltan jelentkezik. A magyar tánctörténet egyik legjelentősebb személyisége, akinek köszönhetjük, hogy ma a Nemzeti Táncszínház létezik, mert ennek alapjait Ő fektette le, és akadályokat átugorva, leküzdve harcolt a magyar táncművészet kőszínházi rangjáért.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 16. csütörtök, 19:00

Galambos Tiborról elmondhatom, hogy Ő maga az „Élet és a Sors" a magyar táncművészet történetében. Mint táncművész, mint koreográfus és a szakma menedzsere, az Ő munkásságában ez kombináltan jelentkezik. A magyar tánctörténet egyik legjelentősebb személyisége, akinek köszönhetjük, hogy ma a Nemzeti Táncszínház létezik, mert ennek alapjait Ő fektette le, és akadályokat átugorva, leküzdve harcolt a magyar táncművészet kőszínházi rangjáért. Köszönjük az erőt, a kitartást, a példamutatást, amellyel megmutattad, hogy a táncművészet a legcsodálatosabb előadóművészeti ág. Valamint azt, hogy az ember lelke milyen gazdag lesz, ha ezt megismeri, akár amatőr, akár hivatásos táncosként, de nézőként is átélheti e műfaj katarzisait.

Jó egészséget kívánok születésnapod alkalmából a magyar táncművészek és a magam nevében!

Szeretettel,

Török Joli

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!