Jegyvásárlás

Program


Mennyei hang !

Mennyei hang !

Florence Foster Jenkins, akit a világ legrosszabb operaénekesnőjének tartanak, 1868-ban született Amerikában, Pennsylvaniában, 1912-től hangversenyezik – hangos sikerrel – lemezt készít, haláláig (1944) az elhivatott énekesnők életét éli. Ugyan lelkét a legtisztább muzsika árasztja el, a hanggal baj van: se ritmusérzéke, se hallása, ámde mindez nem zavarja népes rajongótáborát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 24. szombat, 21:00

Előadásaiból annyi szeretet, báj, a zene felemelő, nemesítő hatásába vetett hit árad, hogy ellensúlyozza fals hangjait. Első hangversenyét New York Cityben, a Ritz-Carlton báltermében adta, utolsót a Carnegie Hallban. Hangversenyeire minden jegy elkelt, sőt az utcán állva, tömegek reménykedtek, hogy bejuthatnak a nem mindennapi produkcióra. A közönség nevetett rajta – de imádták Jenkinst.

Szerző: Peter Quilter - MENNYEI HANG!
Igaz történet Florence Foster Jenkins-ről, a világ legrosszabb és legboldogabb énekesnőjéről

Szereposztás:
Florence Foster Jenkins............... BÁNSÁGI ILDIKÓ
St. Clair......................................... GÁLVÖLGYI JÁNOS
Cosme McMoon........................... SZEMENYEI JÁNOS
Dorothy......................................... LÉVAY VIKTÓRIA
Maria............................................ MURÁNYI TÜNDE
Mrs. Verrinder-Gedge................... BACSA ILDIKÓ

Fordította: Galambos Attila
Dramaturg: LŐKÖS ILDIKÓ
Korrepetitor: DÉKÁNY ENDRE, SZIKI ÁGNES, SZAKÁCS ISTVÁN
Díszlet- és jelmeztervező: VERECKEI RITA
Videóanimáció: CSONTÓ ANDRÁS
A "Mint madárka" és a "Cole Porter" című dalok szerzője: SZEMENYEI JÁNOS
Ügyelő: VARGA MIKLÓS
Súgó: DOBOS ERIKA
Rendezőasszisztens: SKRABÁN JUDIT
Rendező: BAGÓ BERTALAN

Az előadás hossza 1 óra 50 perc, egy szünettel.

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!