Jegyvásárlás

Program


Merénylet a sárga köves úton
2

Merénylet a sárga köves úton

Nézz, ne csak láss! Figyelj, ne csak higgy! Találj, ne csak keress!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 24. péntek, 19:00

Az óbudai Sunny felnőtt korba lépve egy teljes megújuláson esett át 2014 nyarán. Ez az átalakítás nem csak egy vonzóbb és impozánsabb külső megjelenést jelent, hanem az étterem lelkét, a konyhát is a kor igényeinek figyelembevételével alakítottuk ki. Az étlapon a klasszikussá vált Sunny kedvencek mellett megtalálhatóak a divatkonyha elmaradhatatlan elemei is, de természetesen nem feledkeztünk meg a régi óbudai hangulatot idéző házias fogásokról sem.

Érkezés 30 perccel a vacsora kezdete elött (18:30-tól).

A kötött menü miatt, étel allergia, vegetáriánus étel igénye végett kérjük vegye fel a kapcsolatot az étteremmel.

Ma esti Gyilkosság a vacsoránk

Négy bérgyilkos, két lövés. Egy hulla és egy áruló. Számtalan ellenség, egyetlen kérdés: Ki ölte meg Ózt? Mindenki gyanús, senki sem az, akinek látszik. Válasz sehol.  Szerinted melyik bérgyilkos öl a legkevesebb nyomot maga után hagyva? A csábító? Az intelligens? A robbanékony? Vagy az álszent? Sok kérdés, egyetlen válasz, melyhez a megoldás a szemünk előtt van.


Írta és rendezte: Hajdú László

Szereplők:

Bodor Géza
Szakács Zsuzsa
Széll Attila
Tornyi Ildikó / Molnár Gyöngyi

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!