Jegyvásárlás

Program


Mesében állunk csoda-kertben
2

Mesében állunk csoda-kertben

Piros Ildikó neve ismerősen cseng az ország minden táján, azonban a soproni közönség számára különösen kedves lehet!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 13. szombat, 17:00

Jó pár éven keresztül voltak jelen a Soproni Petőfi Színház életében, társulatában, férjével Huszti Péter színművésszel. A művészházaspár kimagasló alakításait máig szívükbe zárták a soproni nézők, hiszen tehetségük, kedvességük, a nézők iránti szeretetük tette őket azzá, akik. 

 

Piros Ildikó néhány évvel ez előtt egyszer már visszatért Sopron kulturális életébe, az Abigél titkai című önálló estjével. Idén tavasszal ismét elérkezik a pillanat, amikor a művésznőt láthatja a nagyérdemű! Áprilisban újabb önálló estjével örvendezteti meg a soproni közönséget Mesében állunk csoda-kertben címmel.

Ajánlatunk


A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

Közjegyző az emeleten - a csavaros vígjáték Moravetz Levente remekül összehozta a korábbi televíziós szappanopera-szereplőket (Szőke Zoltán és Gyebnár Csekka – Barátok közt; valamint Madár Veronika és Suhajda Dániel – Jóban Rosszban) ebben a különleges vígjátékban.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény,…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!