Jegyvásárlás

Program


Mesél a múlt-A történelem lapjaiból Katona Csaba előadása: Budavár ostroma (1849. május 4-21.)

Mesél a múlt-A történelem lapjaiból Katona Csaba előadása: Budavár ostroma (1849. május 4-21.)

Folytatódik előadás-sorozatunk a magyar történelemkönyvekből kimaradt érdekes sztorikról, eddig nem ismert színes elbeszélésekkel Katona Csaba történész tolmácsolásában.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 9. csütörtök, 18:00

1848-49 története az egyik leginkább közérdeklődésre számot tartó epizódja a magyar múltnak. Ennek pedig egy kiemelkedően fontos része volt Budavár ostroma. Hogy hogyan és miként került sor az ostromra? Több között ezt tudhatják meg Katona Csaba történész lebilincselő ismeretterjesztő előadásában.

Ajánlatunk


Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az Aréna Savariában.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől…

Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!