Jegyvásárlás

Program


MET 2016/2017 Mozart: Idomeneo

MET 2016/2017 Mozart: Idomeneo

Operaközvetítés a New York-i Metropolitan Operából, 240 perc, 2017

Olasz nyelven, magyar és angol felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 2. vasárnap, 18:00

Rendező: Jean-Pierre Ponnelle

Karmester: James Levine.

Szereplők: Matthew Polenzani, Alice Coote, Nadine Sierra, Elza van den Heever.

Az évad második Mozart operája, a szerző korai műve. Úgynevezett opera seria (komoly opera), amely felépítésében, témaválasztásában, szövegében még sok szállal kötődik a barokk opera világához. A mitologikus cselekményben a drámai vétséget Idomeneo király követi el, aki fogadalmat tesz Poszeidónnak, hogy a tengeri viharból megmenekülve feláldozza az első embert, akivel a szárazföldön találkozni fog. A tragikus történet keretein belül szinte előrelátható, hogy ez szeretett fia: Idamante lesz… Mint oly sok más görög mitológiai történet feldolgozásában, ezúttal is a sorsuknak kiszolgáltatott emberek motivációit és érzelmeit boncolgatja a szerző.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az előadás kezdete után helyfoglalásra csak az emeleti oldalkarzaton van lehetőség. A késve érkezők a szünetben foglalhatják el helyüket.
Megértésüket köszönjük!
Az Uránia Nemzeti Filmszínház Igazgatósága

Forgalmazó: Cikanek Management

 

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!