Jegyvásárlás

Program


MÉTA MATINÉ

MÉTA MATINÉ

Szent György napi családi program
2024. ápr. 27. 10:30 - 12:00
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 27. szombat, 10:30

Vajon kikért vagyunk képesek áldozatokat hozni? Szent György nap alkalmából erről, és a segítségnyújtásról beszélgetünk a legenda alapján. A ZOOM kiállításban megkeressük a történet kellékeit, és kiválasztjuk a fényképek közül a történet lehetséges szereplőit. Ezután közösen képzeljük el a történet egyéb lehetséges variációit is, így értelmezzük döntésünk következményeit. A történethez kapcsolódó saját élményeinket játékkal és rajzzal elevenítjük fel.

A szülők a foglalkozás ideje alatt csatlakozhatnak a Szent György naphoz kapcsolódó tárlatvezetéshez, ami látogatható a matinéra váltott jeggyel.

Célközönség: 5-12 éves gyerekek, szülők

Találkozópont: Néprajzi Múzeum – kiállítási szint – recepció előtt  

MÉTA MATINÉ = egy lehetőség, hogy töviről-hegyire, alkalomról alkalomra, egyre jobban megismerjétek a Néprajzi Múzeum kiállítási tereit, és megosszátok élményeiteket szüleitekkel. 

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Giacomo Puccini BOHÉMÉLET Opera négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!