Jegyvásárlás

Program


Mi a baj? Semmi!!! - Tóth Edu és Ceglédi Zoltán közös estje

Mi a baj? Semmi!!! - Tóth Edu és Ceglédi Zoltán közös estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 28. kedd, 19:00

Ki tudjuk-e nevetni a politikát? Tóth Edu naiv életöröme, vagy Ceglédi Zoltán dörzsölt cinizmusa a megfelelő hozzáállás, ha olimpiai vágyálmokról, drogfüggő nyugdíjasokról, pimasz népbutításról, országos lefedettségű birkaképzésről vagy vasárnapi boltbezárásokról vitázunk?

Hogyan rontjuk el a nagymosást a saját fürdőszobánkban, és négyévente, a választásokon? Egyáltalán, ki az a Csepreghy Nándor? Érdemes-e birtokában lenni ilyen információnak? (mármint hogy ki is az a Csepreghy Nándor)

Az est szereplői veszélyes emberkísérletbe vágva megpróbálnak közös ügyeinkről őszintén, de szórakoztatóan beszélni. Egyikük kicsit dadog, a másik nagyon nem akar ellenzéki összefogást, szóval rengeteg baj van velük, de azért tekintsék meg őket, nem ez lesz életük legvidámabb estéje, de ha a fellőpőkön múlik, a top 3-ban benne lesz!

Az előadás időtartama kb. 100-110 perc, 1 szünet.

Ajánlatunk


Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem a „józan ész” hoz létre, de ami nélkül az életnek semmi értelme?

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!