Jegyvásárlás

Program


Michel Meis 4tet (LX)

Michel Meis 4tet (LX)

A luxemburgi dobos-zeneszerző, Michel Meis vezette kvartett éveken át tartó hangkísérletek során formálta meg nem egykönnyen címkézhető egyéni stílusát.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 1. szombat, 20:00

A zenekarvezető mellett a harsonás Alisa Klein, a zongorista Cédric Hanriot, és a bőgős Stephane Goldbach alkotta csapat koncertről koncertre alakuló, fejlődő zenéjének védjegye a jól megformált kompozíciók, elmélyült dallamok és a kísérletező improvizációk, elektronikus effektek felszabadult találkozása. Az olyan inspirációs források, mint Brian Blade, Christian Lillinger, Ambrose Akinmusire, Jakob Bro, Mark Guiliana vagy a Tool zenéje, lletve a négy zenész széles körű – a jazztől és népzenétől, a klasszikus zenén és az  elektronikán át egészen a metálig, vagy éppen a punk zenéig terjedő – zenei háttere kínálja azt a számtalan stilisztikai lehetőséget, amelyből a Michel Meis 4tet nagyon személyes és egyedi zenei identitását kovácsolják.

A Michel Meis 4tet debütáló albuma Lost in Translation címmel 2019 januárjában jelenik meg a német Double Moon Records kiadó „Jazz thing Next Generation” sorozatában.  A 2017 novemberében Opderschmelzben felvett anyag első nyilvános bemutatójára idén májusban Dudelange-ban, a legismertebb luxemburgi nemzetközi jazzfesztivál, a „Like A Jazz Machine” keretében került sor. Külön öröm, hogy a kiváló kvartett a BMC Nemzetközi Tenor- és Basszusharsona Versenyének egyfajta záró aktusaként mutatja be hamarosan megjelenő albumának anyagát!

Közreműködik:

Alisa Klein - harsona
Cédric Hanriot - zongora
Stephan Goldbach - nagybőgő
Michel Meis - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!