Jegyvásárlás

Program


Miklósa Erika és Horváth István közös estje
2

Miklósa Erika és Horváth István közös estje

Miklósa Erika és Horváth István közös estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 10. péntek, 19:00

A bérlet nyitókoncertje fantasztikus klasszikus zenei élményt ígér Miklósa Erika és Horváth István művészek előadásában. Miklósa Erika Kossuth-, Liszt Ferenc-, és Prima Primissima-díjas koloratúrszoprán énekesnő, akit tavaly a Halhatatlanok Társulatának tagjává választottak. 19 évesen – minden idők legfiatalabbjaként – szerződtették a Magyar Állami Operaházhoz. A varázsfuvola Éj királynőjének szerepében meghódította a világ összes jelentős színpadát Londontól Párizsig, Münchentől New Yorkig. A bérlet hangversenyén társa Horváth István lesz, aki Almaviva gróf szerepében debütált pályája elején, majd nagy sikerrel énekelte az Ory grófja címszerepét a Szegedi Nemzeti Színházban. Operaszínpadon partnerei között olyan neves művészek szerepelnek, mint Rost Andrea, Miklósa Erika, Kocsis Zoltán, Juan Pons, Roberto Scandiuzzi és Roberto Abbado. Tehetségét Juventus díjjal, valamint Simándy József-emlékplakett-tel is díjazták. December 10-én a népszerű duó műfaji kötöttségek nélkül, áriákból, népszerű dalokból állítja össze műsorát, amely által a közönség egy csodálatos koncertnek lehet részese.

2022. február 4-én Boros Misit köszönthetik a bérletben, akit a zongora hercegének is neveznek. Fiatal kora ellenére meghódította már a világ számos koncertszínpadát. A rajongók által csak Misinek hívott ifjú művész 6 éves korától tanul zongorázni, 8 éves kora óta pedig minden korosztályos országos versenyt megnyert. 2014-ben az egész ország kedvence lett, amikor 11 évesen a Kicsik kategóriájában megnyerte a Magyar Televízióban közvetített klasszikus zenei tehetségkutatót, a Virtuózokat.

A világhírű The King’s Singers koncertje zárja az évadot 2022. március 16-án. Az énekegyüttes magas zenei színvonalat képvisel. Kórusok által sosem énekelt populáris zenéket előadva, angolos humorukkal, precíz zenei tudásukkal világszerte megnyerik a közönség szívét.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

zenés party két részben

Ajánló


romantikus vígjáték két részben

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!