Jegyvásárlás

Program


MIKULÁSVÁRÓ- LÚDAS MATYI

MIKULÁSVÁRÓ- LÚDAS MATYI

A furfangos eszű libapásztor legény móresre tanítja Döbrögi uraságot. A darab végére pedig a Mikulás is megérkezik a gyerekekhez.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 8. vasárnap, 15:00

MIKULÁSVÁRÓ- LÚDAS MATYI

A furfangos eszű libapásztor legény móresre tanítja Döbrögi uraságot. A darab végére pedig a Mikulás is megérkezik a gyerekekhez.

Szereposztás:
Mikulás: Dancs Jani
Lúdas Matyi: Mohácsi Márk
Döbrögi: Bencze Sándor
Mesélő: Pintér Tibor
Galiba: Becz Bernadett
Matyi anyja, Biri néni: Papadimitriu Athina
Ispán: Gazdik Dávid
Matyi szerelme: Ambrus Bella

tánckarvezető: Kárai Borbála
technikai vezető: Bódi Csaba

Ajánlatunk


Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az Osztrák-Magyar Haydn Zenekar mind munkássága fontos fejezetei.

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

Ajánló


Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron…

A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával…

A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!