Jegyvásárlás

Program


Mindenki megvan? családállitás a szinpadon Angster Mária estje / költözz egy estére hozzánk!

Mindenki megvan? családállitás a szinpadon Angster Mária estje / költözz egy estére hozzánk!

Saját történetünknek, és a sokak életét színdarabbá sűrítő történeteknek is ugyanaz a logikája. Ha megértjük az egyiket, megérthetjük a másikat is. Mi most a Hellinger- féle családállítás tapasztalataiból leszűrt törvények mentén elemezzük mindazt, ami a színpadon, illetve az életben történik.

Mindenki megvan? Angster Mária műsora
A történeteknek logikája van

Saját történetünknek, és a sokak életét színdarabbá sűrítő történeteknek is ugyanaz a logikája. Ha megértjük az egyiket, megérthetjük a másikat is.
Történetet elemezni sok szempontrendszer szerint lehet. Mi most a Hellinger- féle családállítás tapasztalataiból leszűrt törvények mentén elemezzük mindazt, ami a színpadon, illetve az életben történik. Össze vagyunk kötve egymással.
A tapasztalatok szerint a kibővített család tagjait egy rejtett információs háló köti össze egymással, mintha egy közös családi léleknek lennénk a részei. Ez az összeköttetés rendszer kísérletekkel bizonyíthatóan létezik, és megvannak a
maga működési törvényei.

Mik ezek a törvények?
1. Kinek az élete?
2. Mindenki megvan?
3. Mindenki a maga helyén van?
4. A lélek könyvelője

Egyszerűnek tűnő törvények ezek. Ám mint látni fogjuk, ha sérülnek, annak messze ható következményei vannak az életben, regényekben, filmekben, és persze a darabokban is, melyek elemzésébe most közösen belefogunk.

2. Mindenki megvan?
A másik törvény szerint rendnek kell lenni ebben a családi léleknek nevezett információs hálóban. A rend az, ha mindenki megvan, és mindenki a maga helyén van- csak úgy, mint ahogy rend van az íróasztalon, a konyhaszekrényben, ha minden megvan, és minden a helyén van.Ebből következik , hogy nem lehet senkit sem kirekeszteni a családból, mondván, hogy ő nem érdemes arra, hogy családtagként vállaljuk, vagy inkább
nem beszélünk róla, mert fáj az emléke. Ha így kirekesztünk valakit, akkor biztosan lesz valaki más, aki úgy él, mintha kirekesztették volna. Lesz egy testvér, gyerek, unoka, aki mintegy sorsátvállalásként, jóvátételképpen fog úgy élni a családban, mintha nem tartozna oda. Sőt, nem lehet kitörölni az emlékét
egy fontos párkapcsolatnak sem. Az előzőek értelmében mindenkinek ott van a lenyomata a közös családi lélekben. Mindennek következményeképpen pedig nincs eltitkolt szerelem, eltitkolt gyerek, kirekesztett családtag. A titok csak a viselkedés, a racionális gondolkodás szintjén titok, a lelkünk tud mindenkiről.
Ott lebeg az információ a családban, és egészen biztosan lesz valaki, aki a tüneteivel, kapcsolati gondjaival, esetleg betegségével mutatja: a lelke nem felejtette el az illetőt.