Jegyvásárlás

Program


MODEM éves bérlet

MODEM éves bérlet

Éves bérlet

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

A MODEM-bérlet érvényes: a MODEM valamennyi kiállítására, a kiállításokhoz kapcsolódó programokra (tárlatvezetések, társművészeti események stb.), valamennyi modemes rendezvényre, a Múzeumok Éjszakája MODEM-beli programjaira, továbbá: két alkalommal exkluzív, zártkörű, megnyitó előtti tárlatvezetésre, egy kiemelt szakmai programra, valamint: 10% kedvezményre a művészeti kávézóban és a MODEM katalógusaira.

Az éves bérlet a Ringatós alkalmakat nem foglalja magában. 

A bérlet ára: 10 000 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 5000 Ft.

Debrecenieknek 6 000 Ft, diák/nyugdíjas 3 000 Ft.

A vásárlást megelőzően, vagy azt követően kérjük, töltse ki az adatlapot, amit az alábbi linken érhet el.

Ajánlatunk


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!