Jegyvásárlás

Program


Modern Art Orchestra – Bartók Béla: 15 Magyar Parasztdal

Modern Art Orchestra – Bartók Béla: 15 Magyar Parasztdal

A Tizenöt magyar parasztdal-t Bartók Béla zongorára komponálta. Az eredetileg szóló zongoradarabokat a Modern Art Orchestra kreatív elméi, Bacsó Kristóf, Ávéd János, Subicz Gábor és Fekete-Kovács Kornél írták át nagyzenekarra, melynek során gondosan ügyeltek a dalok eredeti formájának és szólamának megőrzésére.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 2. csütörtök, 19:00

Modern Art Orchestra
Bartók Béla: 15 Magyar Parasztdal

A tizenöt népdal megszólalása között a gyönyörű hangú, kísérletező kedvű énekesnő, Harcsa Veronika, a Kossuth-díjas Dresch Mihály (fuhun), és a cimbalom-virtuóz Lukács MIklós szólójátéka valamint a MAO kiváló zenészeinek vezetett improvizációja épít hidat. A veszprémi koncertprogram különlegessége, hogy a győri Fitos Dezső Társulat néptánc művészei is színpadra lépnek. A koncert zenei anyagát egyszerre hatja át Bartók öröksége, és a kreatív, mai muzsika és tánc élménye.

Közreműködik:

Harcsa Veronika - ének
Dresch Mihály - fuhun
Lukács Miklós - cimbalom
Fitos Dezső Társulat - tánc

A 19 tagú Modern Art Orchestra (művészeti vezető: Fekete-Kovács Kornél)

Amennyiben a Modern Art Orchestra március 1-i és 2-i koncertjeire egy időben vásárol jegyet, úgy mindkét jegy árából kedvezményt biztosítunk mind személyes, mind online jegyvásárlás során.

Ajánlatunk


Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Ajánló


Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!