Jegyvásárlás

Program


Molnár Tamás@szerzői est – Várkert Akusztik

Molnár Tamás@szerzői est – Várkert Akusztik

Közelebb a közönséghez a Várkert Akusztikkal! Zenei sorozatunk a bensőséges zenei hangulatok kedvelőinek oázisává vált. Exkluzív koncertjeinken népszerű zenészek lépnek ki a megszokott felállásukból vagy feltörekvő fiatal zenekarok lépnek fel zenei színpadunkra, hogy hangszereikre koncentrálva hozzák közelebb zenéjüket a közönséghez.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 23. csütörtök, 19:00

Molnár Tamás dalszerző, énekes a Várkert Bazárban idén áll először színpadra. Farkas Izsák hegedűművésszel akusztikus hangszerelésben szólaltatják meg a szerző kedvenc dalait az Anti Fitness Club, a JETLAG és a szólólemezes korszakaiból, de más előadóknak írt repertoárjából is válogat erre a különleges alkalomra. Az est vendége a Hiperkarma főhős Bérczesi Róbert lesz, akivel többek között a hamarosan megjelenő közös dalukat is elhozzák, ami a Várkert Bazár színpadán szólal meg elsőként élőben. A koncert középpontjában a szerzői előadás, a sokszor mindössze két hangszerre lemeztelenített dalok és a mondanivaló szinte tapintható közelsége áll.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!