Jegyvásárlás

Program


Momentán: Föld Órája - Impró a sötétben

Momentán: Föld Órája - Impró a sötétben

A Momentán egy sosem látott előadással készül! Csatlakozunk a Föld Órájához: az előadás második felvonását teljes sötétségben játsszuk!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 28. szombat, 19:00

2020-ban a Momentán Társulat is csatlakozik aFöld Órájakezdeményezéshez, amikor egy teljes órára lekapcsoljuk a lámpákat. 

A lekapcsolás csak egy szimbólum: a WWF Föld Órája valódi üzenete az, hogy mindannyiunk felelőssége és érdeke, hogy elinduljunk a fenntarthatóság útján. A cél felhívni a kormányok, vállalkozások és egyének figyelmét arra, hogy együtt tegyünk egy élhetőbb és fenntartható jövőért.Mivel ez idén 2020. március 28-án 20:30 és 21:30 között lesz, az Impró színpadán állva veszünk részt benne. És ha már ott vagyunk, imprózunk is a sötétben, mert ilyet még nem csináltunk!

 

Az előadás menete:

19:00-kor kezdjük az előadást a szokásos rend szerint, az Impró színpadán.

20:00-tól szünetet tartunk, ahol a nézőkkel közösen hangolódunk a sötétségre, a nemlátásra, a Föld bolygó fontosságára.

20:30-tól az Impró sötétbe borul (a biztonsági előírásoknak megfelelően :)), a Momentán Társulat tagjai egy sosem látott előadással készülnek. Amit ez alkalommal sem fog látni senki!Ha szeretnél részt venni a Föld Órája kezdeményezésben, de úgy, hogy közben egy különleges színházi élményt is kapsz improvizált jelenetekkel, Momentán-módra, akkor várunk sok szeretettel március 28-án!

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!