Jegyvásárlás

Program


Mordent Quartet

Mordent Quartet

A Pepita Oroszlán Zenés Estek keretén belül a Jazz-Hétfőn: Mordent Quartet!


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 17. hétfő, 20:00

Közreműködnek:

Rabóczki Balázs - szaxofon
Táborszky Bence - trombita
Miskoczi Márk - nagybőgő
Richter Ambrus - dobok

A Mordent Quartet leginkább hard-bop és post-bop korszakok szerzőitől jétszanak, pl.: Joe Henderson és Ornette Coleman, de Kenny Garrett és Marcuis Hill zenéje sm áll messze tőlük. Céljuk, hogy hogy kevésbé ismert jazz sztenderdeket mutassanak be, de áthangszerelve saját ízlésvilágukra.
Rabóczki Balázs 2017-ben az év fiatal jazz zenésze díjat nyerte el, a fiatal jazz zenészek között az egyik legkiemelkedőbb szaxofonos, de olyan koprodukciókban is részt vett, mint a Halott Pénz 2017-es nyári turnéja.
Táborszky Bence fiatal trombita művész, a budapesti klubélet állandó résztvevője, de a Budapest Jazz Orchestrával és a Modern Art Orchestrával is fellépett már, tagja a Recirquel Újcirkusz Társulat zenekarának is.
Miskolczi Márk 2017-ben szerzett előadóművész és tanár mesterdiplomát az LFZE jazz tanszakán. Sokszínű előadó, hiszen basszusgitáron is játszik a nagybőgő mellett ,olyan produkciókban hallható, mint a Mörpáva, Várvölgyi Szabolcs Trió és a Bille Gergő Quintet (BG5). Fellépett már többek között Borbély Mihállyal és a Budapest Jazz Orchestrával is.
Richter Ambrus az idei év fiatal jazz zenésze díjat nyerte el, egyedi és energikus dobjátékával hívta fel a szakma figyelmét magára. Konsztolánszki Dominik szaxofonos különböző formációinak állandó tagja. Fellépett már a Nigun zenekarral és a Coltrane Legacyval is.

Belépő: 1500 HUF (500 HUF levásárolható a kávézóban.)

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!