Jegyvásárlás

Program


MOZAIK ORSZÁGOS SZÍNHÁZI TALÁLKOZÓ - 6SZÍN: Édeskettes hármasban

MOZAIK ORSZÁGOS SZÍNHÁZI TALÁLKOZÓ - 6SZÍN: Édeskettes hármasban

Mozaik Országos Színházi Találkozó  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 26. csütörtök, 18:00

Adott két nem könnyű ember: Vernon, a befutott, sikeres slágerszerző, és Sonia, a kezdő dalszövegíró, akik mindketten hivatásuk megszállottjai. Sonia korábbi párja láthatatlanul, de egyre agresszívebben közéjük furakodik. Így lesz a kétszemélyes játékból Édeskettes hármasban.

Neil Simon az amerikai vígjáték frenetikus humorú mestere. Marvin Hamlisch az amerikai színpadi és filmzene briliáns alkotóművésze. A most bemutatásra kerülő musical e  két világsztár  együttműködéséből született különlegesen szép, romantikus zenés  komédia. A titkuk: humor, lélekismeret, megindítóan gyöngéd érzelmesség. 

Szereplők:FÖLDES ESZTER ÉS PELLER KÁROLY 

 

Rendező,SZABÓ P. SZILVESZTER

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!