Jegyvásárlás

Program


MozART Group
6

MozART Group

"Szentségtörő, de zseniális!" Így fogalmaztak egy blog bejegyzésben a komolyzenét komolytalanul játszó MozART Groupról, akik a klasszikus műfajt hozzák közelebb egyéni humorral ötvözve azokhoz, akik amúgy nem látogatják a koncerttermeket.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 4. vasárnap, 20:00

 "Szentségtörő, de zseniális!" Így fogalmaztak egy blog bejegyzésben a komolyzenét komolytalanul játszó MozART Groupról, akik a klasszikus műfajt hozzák közelebb egyéni humorral ötvözve azokhoz, akik amúgy nem látogatják a koncerttermeket.

Előadásaikon a legismertebb komolyzenei örökzöldeket és jól ismert pop slágereket szólaltatják meg, miközben egy szórakoztató színpadi showt is láthat a közönség. A koncert során a zenei élmény mellett a nézők rengeteget nevethetnek.

Az 1995 óta együtt dolgozó lengyel csapat már bejárta az egész világot, koncertek százait adta Ázsia, Amerika és Európa koncerttermeiben. Munkájukat 2010-ben a lengyel kulturális miniszter különdíjjal ismerte el, de díjazták őket már több alkalommal különböző humor fesztiválokon is.

A csapat tagjai:
Filip Jaslar – I. hegedű, Michal Sikorski – II. hegedű, Pawel Kowaluk – brácsa, Bolek Blaszczyk – cselló

Ajánlatunk


A III. Madách Musical Pályázat győztes műve, amely 52 pályamű közül nyerte el az első díjat, forradalmian új hangvételű musical, melyben a kor magyar dallamvilága keveredik XXI. századi zenei formákkal. Szerelem, szenvedély, küzdelem a hazáért, a magam igazságáért, az életért. Háromgenerációs, nagyszabású, magával ragadó, látványos előadás.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Margit Auer: Mágikus állatok iskolája Milyen érzés lenne, ha lenne egy saját, csakis hozzád kötődő állatod? Aki téged megért, beszélgetni…

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!