Jegyvásárlás

Program


Musical és Miskolc 2017 gálaest

Musical és Miskolc 2017 gálaest

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 30. szombat, 19:00

A program főszervezője a Zenével az Ifjú Tehetségekért Alapítvány, fővédnöke KAMARÁS MÁTÉ nemzetközi hírű musicalénekes.

A jubileumát ünneplő rendezvény az idén az eddigieknél is több városunkból, megyénkből származó, szárnyaikat próbálgató pályakezdő művésznek ad bemutatkozási lehetőséget.

Ők a Miskolcról elszármazott, immár befutott, országos karriert maguknak tudható művészekkel állnak majd egy színpadon: KECSKÉS TÍMEA, CSISZÁR ISTVÁN, PETŐ ZSÓFIA, CSELEPÁK BALÁZS, TUNYOGI BERNADETT, VÁGÓ ZSUZSI és VERÉB TAMÁS már biztosan a fellépők között lesz.A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

Jegyár:3500 Ft

 

 

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!