Jegyvásárlás

Program


Musical Klub - A Rock színháztól a Madáchig

Musical Klub - A Rock színháztól a Madáchig

Ezen az estén fel- és megidézzük a két színház ikonikus darabjait, bemutatva a szerzőket és az előadókat. A kulisszatitkokat is rejtő sztorik mellett felcsendülnek a leghíresebb dalok, melyeket a legismertebb, népszerű énekesek, színészek tolmácsolnak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 21. hétfő, 19:30

Musical Klub - a musical story
A Rock színháztól a Madáchig - Színpad a nagyvilág - Kis magyar musical történet

A Rock Színház a magyar zenés színházi kultúrát megújító társulat volt. Számos világsikerű musical magyarországi ősbemutatója mellett az első magyar rockopera megalkotása és színrevitele is hozzájuk kötődik. A közel másfél évtizedes működésük alatt számos világhírű musicalt mutattak be, például az Evitát, a West Side Story-t, a Hair-t, a Jézus Krisztus Szupersztárt, a Nyomorultakat vagy a Miss Saigont. Saját darabokat is írtak és nagy sikerrel vitték színre, többek között a Sztárcsinálókat, a Krónikást, A bábjátékost, a Dorian Gray-t, a Légy jó mindhalálig című darabot, vagy a Sakkot.

A Rock Színház után mind több hazai színház játszott musicalt, közülük a legsikeresebb a Madách Színház, ahol az elmúlt évtizedekben olyan kedvelt zenés darabokat láthatott a közönség, mint a Macskák, Az operaház fantomja, a Mamma mia, a József és a színes szélesvásznú álomkabát, Anna Kareninát, vagy a Mary Poppins.

Vendégek: BÍRÓ ESZTER, VÁGÓ ZSUZSI, CSENGERI ATTILA, SERBÁN ATTILA
valamint: GŐBÖLÖS KRISZTINA és KÁDÁR SZABOLCS

Házigazda:
Borsi László (producer-műsorvezető),
Kocsák Tibor (Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, zongoraművész, karmester, a Madách Színház zenei vezetője),
Várkonyi Mátyás (Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, szövegíró, karmester, az egykori Rock Színház alapító-igazgatója).

Az előadás hossza: 100 perc

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!