Jegyvásárlás

Program


Múzeumok éjszakája 2023 - Early Bird belépők

Múzeumok éjszakája 2023 - Early Bird belépők

Dj Bootsie koncert, némafilmek élőzenével és formabontó kerekasztal-beszélgetés

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 24. szombat, 16:00

Már most megvásárolhatod kedvezményesen az egységes jegyed az idei Múzeumok Éjszakája összes debreceni programjára, vagy ugorj be hozzánk és vedd meg a MODEM jegypénztárában. Ne maradj le róla! 

EARLY BIRD JEGYEK JÚNIUS 11-IG: 
6-14 éves kor között 700 Ft.
15 éves kortól pedig 2000 Ft.  

Az idei év az első számunkra, amikor Muzeális Intézményként nyitjuk meg kapuinkat a Múzeumok Éjszakáján, június 24-én egységes városi karszalaggal várjuk a látogatókat, hogy együtt ünnepeljük intézményünk újabb mérföldkövét! 

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!