Jegyvásárlás

Program


Muzikális bestiák – Bősze Ádám zenetörténész rémes előadás-sorozata

Muzikális bestiák – Bősze Ádám zenetörténész rémes előadás-sorozata

A zenetörténet legendás lényeiről hallhatunk a zenetörténész legújabb, kilencrészes sorozatában. Manókról, tündérekről, gonosz és jó szándékú bestiákról, az ókortól napjainkig megírt alkotásokban megjelenő fenevadakról, tüneményes jelenségekről. Operák fő- és mellékszereplői, szimfonikus művek ihletői, varázslatos kreatúrák ők, akik – ha úgy hozza a sors – a való világban is megjelennek.

Aktuális előadások



Muzikális bestiák – Bősze Ádám zenetörténész rémes előadás-sorozata

A zenetörténet legendás lényeiről hallhatunk a zenetörténész legújabb, kilencrészes sorozatában. Manókról, tündérekről, gonosz és jó szándékú bestiákról, az ókortól napjainkig megírt alkotásokban megjelenő fenevadakról, tüneményes jelenségekről. Operák fő- és mellékszereplői, szimfonikus művek ihletői, varázslatos kreatúrák ők, akik – ha úgy hozza a sors – a való világban is megjelennek

2024. április 17. szerda 18h
Törpék és óriások

Valóságos és mesebeli törpék, gonosz és jóságos óriások, avagy hogyan jelennek meg a fantáziavilág legkisebb és leghatalmasabb lényei a zenetörténet ismert és elfeledett alkotásaiban? Erről szól Bősze Ádám zenetörténész legújabb előadása. (Wagner-fanok kíméljenek, a Niebelung-világ még messze van.)

2024. május 15. szerda 18h
A Niebelung-világ

A Muzikális bestiák sorozat best of-ja is lehetne a Niebelung-világ című előadás, ugyanis Richard Wagner A Niebelung gyűrűje című négyoperás sorozatában szinte minden eddig megjelent lény szerepet kap: törpék és óriások, jó- és rosszakaratú istenek, félemberek, félállatok színesítik ezt a zeneileg egyébként sem szürke univerzumot, melynek bestiáriumát állítja össze soron következő előadásában Bősze Ádám zenetörténész.

Ajánló


Az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit gondozásában és Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat mesesorozat színházi adaptációja, amely 2009 óta…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!