Jegyvásárlás

Program


MVM ZENERGIA 2021

MVM ZENERGIA 2021

Az MVM idén hatodik alkalommal hívja életre az MVM ZENERGIA című nagyszabású szabadtéri koncertjét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 28. szombat, 20:00

Az egyedülálló kulturális eseménynek a Bazilika előtti Szent István tér ad otthont 2021. augusztus 28-án, szombaton 20:00 órától. (Esőhelyszín: Budapest Kongresszusi Központ)

Az este során fellépnek a legelismertebb magyar zeneművészek közül: Balázs János (zongora), Balogh Kálmán (cimbalom), Lajkó Félix (hegedű), Szakcsi Lakatos Béla (zongora), Szentpáli Roland (rézfúvós hangszerek) és Tompos Kátya (ének).

A 2021-es MVM ZENERGIA a virtuozitás, spontaneitás, határok elmosása és a zenei műfajok találkozása köré épül. A klasszikus zene, könnyűzene, jazz, világzene és népzene világából jól ismert művek csendülnek fel olyan átiratokban, hangszereken és előadókkal, amelyeket korábban még sosem hallhatott a közönség. Fókuszban a zongora, ének, hegedű, rézfúvós hangszerek és a cimbalom áll majd, a művészek egymással kollaborálva, improvizálva értelmezik újra a jól ismert zeneműveket.  

Műsorvezető: Bősze Ádám
A zenei műsort a Bazilikára vetített fényfestés teszi még emlékezetesebbé.

A nagyszabású kulturális programra limitált számban és elővételben 3000 Ft-os támogatói ülőjegyek vásárolhatók.
A korábbi évektől eltérően, a helyszíni megvalósítás mellett az eseményt idén online is közvetítjük. Az élő közvetítés megtekintéséhez korlátlan számban és elővételben 1500 Ft-os támogatói jegy vásárolható, augusztus 28-án 18:00 óráig. Az online közvetítés az esemény időpontjában lesz megtekinthető az mvmzenergia.hu oldalon, amihez az online jegyen található kód (10 számjegy, 5 betű) beírásával csatlakozhat.

Az MVM a jegyeladásból befolyt teljes összeget az idei évben is jótékony célra ajánlja fel. Látogasson el az mvmzenergia.hu weboldalra, és szavazatával döntse el Ön, mely szervezetet támogassa az MVM a koncert bevételével! A legtöbb szavazatot kapott szervezet nevére az MVM ZENERGIA koncert elején, augusztus 28-án 20:00 órakor derül fény. 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az esemény az időjárástól (esőhelyszín: Budapest Kongresszusi Központ), járványveszélytől vagy bármely jogszabályi rendelkezéstől függetlenül megrendezésre kerül. Amennyiben a rendezvény napján járványügyi veszélyhelyzet áll fenn, és járványveszély vagy bármely jogszabályi rendelkezés miatt nem tartható meg közönség személyes jelenlétével, úgy kizárólag online közvetítés formájában kerül lebonyolításra, amelyhez az előre megvásárolt, online jegyen szereplő kód segítségével csatlakozhat, a helyszíni jegyeket pedig visszaválthatja.

A jegy megvásárlója tudomásul veszi, hogy amennyiben a rendezvény napján érvényben lévő jogszabályok szerint a rendezvény csak érvényes védettségi igazolvány birtokában látogatható, úgy érvényes védettségi igazolvány és személyazonosságot igazoló hatósági igazolvány bemutatása nélkül nem áll módunkban az esemény helyszínére beengedni és jegyét visszaváltani.

A rendezvény csak az érvényes járványügyi rendelkezések betartásával látogatható. A rendezvény megtartásának feltételeit és lehetőségét a mindenkori járványügyi rendelkezések  bármikor módosíthatják. Az aktuális feltételekről kérjük tájékozódjon az mvmzenergia.hu oldalon.

További információk, jegyvásárlás és szavazás az mvmzenergia.hu oldalon.

MVM ZENERGIA – Együtt még jobban hangzik

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!