Jegyvásárlás

Program


Nagy János Trió - 50

Nagy János Trió - 50

A huszonnyolc éve alakult Nagy János Trió összetétele folyamatosan változott az évek során, mai formáját pedig 2014-ben nyerte el, amikor a hagyományos jazztrióból (zongora, bőgő, dob) billentyűs hangszerek, hegedű, dob összetételű lett.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 31. kedd, 20:00

A zenekarvezető elárulta, számára ez a basszushangszer nélküli felállás szerzőként a korábbinál nagyobb szabadságot biztosít mind a harmóniák, mind a ritmus, mind pedig a zenekari hangzás terén. „Nincsenek lezárt kompozíciók, állandó változásban vannak a dalok koncert közben, így kötetlenebbül, bátrabban töröm meg a magunk által felállított szabályokat” – mondta Nagy János. A formációnak 2018-ban jelent meg Debussy 100 című lemeze, melyen Vincent Mascart francia szaxofonművész közreműködött, tavaly novemberben pedig 50 címmel jelent meg albumuk, melyen neves vendégművészek (Dominique Di Piazza – basszusgitár, Mike Stern – szólógitár, Gereben Zita – ének) is hallhatók.

„Frankie Lato és jómagam idén lettünk 50 évesek, innen a lemez címe. Zenénkben a folyamatos játékra, incselkedésre, meglepetésre, a megszokottól való eltérésre törekszünk. Nem emlékszem, mikor döntöttem el, hogy zenész leszek, de amikor megkérdezték gyerekkoromban, hogy mi leszek, ha nagy leszek, zenebohóc volt a válaszom. A zene mindig a játékot, a pajkosságot jelentette számomra” – mesélte Nagy János az Opus Jazz Clubban is hallható lemezanyag hátteréről, melyről azt is elárulta, annyira önazonosnak érzi, hogy egyfajta öndefinícióként tekint rá.

Nagy János - zongora, billentyűs hangszerek
Frankie Látó - hegedű
Joubert Flóra - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!