Jegyvásárlás

Program


NAGYON KELL SZERETNIÖK!

NAGYON KELL SZERETNIÖK!

2016 óta láthatja a közönség azt a felolvasószínházi sorozatot, amelynek válogatott szövegeit januárban jelentette meg a Corvina Könyvkiadó két kötetben. Az előadás a két kötet keresztmetszetét ismerteti, a legmegrázóbb részletek megszólaltatásával. A kötet az oktatásba beemelhető drámákat tartalmaz, ezért is jelent meg a Diákkönyvtár sorozatban.

NAGYON KELL SZERETNIÖK!
Felolvasószínház

Szereplők: Gyabronka József és Szávai Viktória
Moderátor: Réczei Tamás, szerző

2016 óta láthatja a közönség azt a felolvasószínházi sorozatot, amelynek válogatott szövegeit januárban jelentette meg a Corvina Könyvkiadó két kötetben.
A kötetek Ady Endre‒Léda, Molnár Ferenc‒Darvas Lili, Kosztolányi Dezső‒Harmos Ilona, Babits Mihály‒Török Sophie, Móricz Zsigmond‒Holics Janka, József Attila‒Vágó Márta, Márai Sándor‒Márai Lola házasságának ledrámaibb, legbotrányosabb időszakait dolgozzák fel, a megismerkedéstől a megcsalatásokig, az eredeti visszaemlékezések, lejegyzések, levelek, dokumentumok alapján.. A történeteket Nyáry Krisztián elhíresült bejegyzéseiből már ismerhetjük, a könyv előszavát is ő jegyzi.
Az előadás a két kötet keresztmetszetét ismerteti, a legmegrázóbb részletek megszólaltatásával. A kötet az oktatásba beemelhető drámákat tartalmaz, ezért is jelent meg a Diákkönyvtár sorozatban.

Az előadás után a kétkötetes könyv 10% kedvezménnyel megvásárolható, melyet a szerző dedikál.

Ajánló


Az előadás különlegesnek mondható, hiszen fent nevezett alig szerepel benne. Sokkal inkább meghívott…

Mi a normalitás? A túltengő szexualitását gyógyszerekkel kordában tartani kényszerülő Fritz látszólag minden,…