Jegyvásárlás

Program


Napfényes Filmklub - Lili
2

Napfényes Filmklub - Lili

A dokumentumfilm Lili másodszülött lánya, Edit kontinenseken átnyúló erőfeszítéseit követi, amint megpróbálja feltárni anyja életének fájdalmas titkait, hogy ezzel feloldjon egy, a családban több generáción átívelő trauma spirált.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 27. kedd, 18:00

Napfényes Filmklub - Lili
ausztrál-magyar-kanadai családi film, történelmi film, dokumentumfilm, 85 perc
2019. R.: Hegedűs Péter. A film után Balázs Árpád beszélget a film producerével, Muhi Andrással és a közönséggel

A film „kötelező” mindenkinek, aki szeretné rendezni családi kapcsolatait és szeretné megérteni, hogyan és miért ismétlődnek meg a lelki sebek és fájdalmas traumák generációról generációra. Lili egyike volt annak a több ezer embernek, aki 1956-ban miután a szovjetek leverték a forradalmat, a megtorlás elől elmenekült Magyarországról. A fiatal anya arra kényszerült, hogy első szülött kislányát Budapesten hagyja. A dokumentumfilm Lili másodszülött lánya, Edit kontinenseken átnyúló erőfeszítéseit követi, amint megpróbálja feltárni anyja életének fájdalmas titkait, hogy ezzel feloldjon egy, a családban több generáción átívelő trauma spirált.


Kösse össze a programot egy finom est-ebéddel vagy vacsorával: a belépő az esemény napján 10% kedvezményre jogosít a Napfényes Étteremben (a cukrásztermékek kivételével), ahol Kovács Zoltán vegán séf finomságaival várjuk kedves Vendégeinket. Pizza, brassói, babgulyás, Cézár-saláta, somlói galuska, és még rengeteg más.

A Napfényes Étterem és Rendezvényterem a hatályos biztonsági előírásoknak megfelelően üzemel, ezért Önöket is arra kérjük, hogy a helyszínen viseljenek maszkot - akinek nincs, adunk.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!