Jegyvásárlás

Program


Napfényes Filmklub - Lili
2

Napfényes Filmklub - Lili

A dokumentumfilm Lili másodszülött lánya, Edit kontinenseken átnyúló erőfeszítéseit követi, amint megpróbálja feltárni anyja életének fájdalmas titkait, hogy ezzel feloldjon egy, a családban több generáción átívelő trauma spirált.

Napfényes Filmklub - Lili
ausztrál-magyar-kanadai családi film, történelmi film, dokumentumfilm, 85 perc
2019. R.: Hegedűs Péter. A film után Balázs Árpád beszélget a film producerével, Muhi Andrással és a közönséggel

A film „kötelező” mindenkinek, aki szeretné rendezni családi kapcsolatait és szeretné megérteni, hogyan és miért ismétlődnek meg a lelki sebek és fájdalmas traumák generációról generációra. Lili egyike volt annak a több ezer embernek, aki 1956-ban miután a szovjetek leverték a forradalmat, a megtorlás elől elmenekült Magyarországról. A fiatal anya arra kényszerült, hogy első szülött kislányát Budapesten hagyja. A dokumentumfilm Lili másodszülött lánya, Edit kontinenseken átnyúló erőfeszítéseit követi, amint megpróbálja feltárni anyja életének fájdalmas titkait, hogy ezzel feloldjon egy, a családban több generáción átívelő trauma spirált.


Kösse össze a programot egy finom est-ebéddel vagy vacsorával: a belépő az esemény napján 10% kedvezményre jogosít a Napfényes Étteremben (a cukrásztermékek kivételével), ahol Kovács Zoltán vegán séf finomságaival várjuk kedves Vendégeinket. Pizza, brassói, babgulyás, Cézár-saláta, somlói galuska, és még rengeteg más.

A Napfényes Étterem és Rendezvényterem a hatályos biztonsági előírásoknak megfelelően üzemel, ezért Önöket is arra kérjük, hogy a helyszínen viseljenek maszkot - akinek nincs, adunk.

Ajánló


A két ego mindent megold. Párkapcsolati probléma, fogyás, pénz, az örök élet titka,…

A Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház 2021-es, nyári programjának értékesítése 2020. november 02-án kezdődik.…

Nagy bajban van Jim Watt, az egyik jeles londoni brókercég fiatal vezetője. No,…