Jegyvásárlás

Program


Náray Tamás: Barbara-trilógia – A végzet. A találkozás. Az esély.

Náray Tamás: Barbara-trilógia – A végzet. A találkozás. Az esély.

A könyvbemutatón a családregényről a szerzővel Szily Nóra beszélget.
A regényekből részletek hangzanak el Farkasházi Réka, Náray Erika és Szinetár Dóra előadásában.
Közreműködik: Palásti Máté gitárművész

Aktuális előadások



Náray Tamás legújabb regénytrilógiája, a Barbara, amely egy lengyel földbirtokos család és benne Barbara Sobol történetét követve indul a megválaszolhatatlan kérdések és a felderíthetetlen titkok nyomába és fest nagyszabású tablót a viharos huszadik századról és az emberi lélek végtelen bonyolultságáról, idén májusban, a harmadik rész megjelenésével válik teljessé.

A végzet és A találkozás című kötetek után Náray Tamás lenyűgöző, korszakokon és országokon átívelő családregénye a záróakkordjaihoz ér, Az esély című regényben a több szálon és idősíkon futó történet magával ragadó panorámaképpé áll össze, amely minden részletében azt tükrözi, hogy a holnap reménye és az újrakezdés csodája mindörökké megmaradnak.

A könyvbemutatón a családregényről a szerzővel Szily Nóra beszélget.
A regényekből részletek hangzanak el Farkasházi Réka, Náray Erika és Szinetár Dóra előadásában.
Közreműködik: Palásti Máté gitárművész

A trilógia kötetei a helyszínen megvásárolhatók, a bemutató után a szerző dedikál. (Felhívjuk nézőink figyelmét, hogy a helyszínen dedikálásra csak korlátozott időtartamban lesz mód, éppen ezért a bemutató körüli napokban a dedikálásra további alkalmakat biztosítunk – ezek részleteit hamarosan közzétesszük.)

Ajánló


Beck Zoltán – Vecsei H. Miklós: Kártyajáték Van 32 lapunk, épp, mint egy pakli magyar kártyában. A kártyák mindegyikén egy-egy…

Az Átrium zenés gyerekelőadása az egész családnak Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar rengeteg ismert és vadonatúj zenéjével.

Milne klasszikusa magával hordozza a varázslatos Százholdas Pagonyt, az erdő csodáit és a sok-sok jól ismert, kedves szereplőt, akiket mind…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!