Jegyvásárlás

Program


NászszezON

NászszezON

Mara, a Los Angeles-i fotós soha nem akar férjhez menni. Az élete úgy jó, ahogy van, randizgat és vacsorázgat, a munkáját pedig szenvedélyesen szereti. Amikor elkezd találkozgatni Jake-kel, a feltörekvő fiatal séffel, Mara naivan azt reméli, hogy majd szép lassan kialakulnak a dolgok, nem kell sietnie sehová.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 5. vasárnap, 19:30

Ám amint beindul az esküvőszezon, hirtelen tizenöt menyegzőre is meghívják őket, és a nőn fokozatosan elhatalmasodik az érzés, hogy ideje lesz meghoznia néhány fontos döntést.

NászszezON (The Wedding Year)
amerikai vígjáték, 89 perc, 2019
16 éven aluliak számára nem ajánlott!

Rendező: Robert Luketic

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!