Jegyvásárlás

Program


Ne most, Drágám!

Ne most, Drágám!

Ray Cooney angol színész és drámaíró. Színészként kezdte pályafutását, majd a hatvanas években komédiát kezdett írni, és a bulvárszínház kedvence lett. Darabjait több mint negyven nyelvre ültették át, és számtalan előadásban játszották öt kontinens színházaiban. Bohózatai a klasszikus angol vígjátékhagyományt követik, a rá jellemző virtuóz cselekményvezetéssel, a különböző félreértések és helycserék már-már az abszurditásig való eltúlzásával, a szálak végletes összekuszálásával.

Aktuális előadások



Ray Cooney angol színész és drámaíró. Színészként kezdte pályafutását, majd a hatvanas években komédiát kezdett írni, és a bulvárszínház kedvence lett. Darabjait több mint negyven nyelvre ültették át, és számtalan előadásban játszották öt kontinens színházaiban. Bohózatai a klasszikus angol vígjátékhagyományt követik, a rá jellemző virtuóz cselekményvezetéssel, a különböző félreértések és helycserék már-már az abszurditásig való eltúlzásával, a szálak végletes összekuszálásával. 1967-ben írta meg a Ne most, drágám! című vígjátékot. Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janie-nek, az egzotikus szépségnek. Tervének többek között az is akadálya, hogy Janie férje feltehetőleg erősen gyanakodna, ha felesége egy tízezer fontos bundában állítana haza. A nőügyekben páratlanul találékony Gilbert beindítja a megoldás gépezetét, aminek következtében elképesztő események kezdik gyors ütemben követni egymást.

Az előadás hossza 120 perc, egy szünettel.ALKOTÓK:

Gilbert Bodley: Nagy Sándor 
Arnold Crouch: Járai Máté
Miss Tipdale: Magyar Éva 
Janie McMichael: Horváth Alexandra
Harry McMichael: Hegedűs Zoltán
Mrs. Frencham: Csombor Teréz 
Frencham Fregatt Kapitány: Fazakas Géza
Maude Bodley: Danyi Judit
Sue Lawson: Venczli Zóra
Mr. Lawson: Koller Krisztián
Miss Whittington: Gajári Nóra

Szcenika: Kis Balázs
Jelmeztervező. Kovács Yvette Alida
Súgó: Arató Andrea
Ügyelő: Stolz Dávid
Rendezőasszisztens: Frigyesi Tünde

Rendező: Szerednyei Béla

Ajánló


Gubik Petra Junior Príma díjas, Honthy díjas színművész, színházi pályafutása mellett előadóművész-énekesként is tudatosan járja a saját útját. Két évvel…

Május 19-én vasárnap Győrszentivánra érkezik Manuel! Élőzenekaros koncertet ad a fiatalok nagy kedvence.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!