Jegyvásárlás

Program


Nédó Olga - Violin&Woman show

Nédó Olga - Violin&Woman show

Nédó Olga Nívó-, Prima- és Kölcsey-díjas hegedűművész, a Magyar
Vöröskereszt kulturális és jószolgálati nagykövete.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 14. péntek, 19:00

Violin&Women show

Nédó Olga Nívó-, Prima- és Kölcsey-díjas hegedűművész, a Magyar
Vöröskereszt kulturális és jószolgálati nagykövete.

Az általa képviselt klasszikus zenei műfajon kívül az igényes könnyűzene világában is otthonosan mozog. A musicalek, a filmzene- vagy az operett/opera irodalom gyöngyszemei is megtalálhatók repertoárjában. Művészi küldetésének tekinti a komolyzene népszerűsítését, hogy a közönség, és különösen a fiatalok felfigyeljenek a klasszikus zene szépségeire.
A crossover stílussal teszi könnyedebbé a hangzásvilágát. Előszeretettel csempészi repertoárjába a magyar zenéket, hogy ezzel is népszerűsítse hazánkat.
Bejárta Amerikát, Európát, és Kínában is megfordult már. Olyan hírességekkel lépett színpadra, mint Jose Cura, Richard Clayderman.
Részt vett a 100 templomi jótékonysági koncertsorozatban is.

2018-ban Andrási Attila, az Udvari Kamaraszínház alapítója/rendezője is felfigyelt a művésznő munkásságára, ezért szerepet ajánlott neki egyik művében, ahol végigkíséri az előadást zenéjével.
Két lemeze jelent meg. Első lemeze, a Violin&Women 2018-ban aranylemez lett.
Ezt követte második albuma, Favorite címmel, amin kedvenc dalai találhatók, többek között a Honfoglalásból egy részlet.

A Favorite lemez fővédnöke Szinetár Miklós tanár úr a következő szavakkal
méltatta a művésznőt:
“Modern világunkban egyre fejlettebb a zeneművészek technikai oktatása, így egyre több a nagyszerű hangszeres előadó. Remek hegedűjátékos sok van a világon. De már kevesebben vannak, akik a hangszeres tudáson túl különleges egyéniségek is. Nédó Olga pedig ilyen rendhagyó jelenség.
Sokarcú- “mindenevő”. Nem csupán kiválóan játszik hangszerén, de otthon van a show világában is.” Szinetár Miklós

Az est vendége: Szabó Sipos Barnabás színművész

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!