Jegyvásárlás

Program


Newton homage és magassarkú a hangárban

Newton homage és magassarkú a hangárban

Igazi, kihívásokkal teli kuriózumnak nevezhető a MODEM legújabb fotós workshopja, amelynek helyszíne ezúttal a legkevésbé sem erre tervezett, ám annál nagyobb lehetőségeket magában rejtő repülőtéri hangár.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 16. hétfő, 17:00

A rendhagyó helyen kevés fény és alacsony hőmérséklet mellett, de minél több szakmai előkészület és lelkesedés kíséretében december 16-án megkísérlünk egy Helmut Newton homage-t a MODEM kiállításához kapcsolódva. A szokatlan körülmények közötti fotós workshopot ezúttal a debreceni repülőtér gigantikus méretű hangárjában rendezzük meg, ismét Varga Tamás fényképész vezetésével. Ezen az alkalmon - amire javasolt a vastag ruha viselete - megismerkedünk az analóg fotográfia gyökereivel, bepillantást nyerünk a történelmi fotóeljárások és a nedves kollódiumos eljárás rejtelmeibe. Ha pedig a hőmérséklet és a körülmények - erős modemes technikai közreműködés mellett - engedik, mesterséges fényben megkísérlünk egy Newton homage-t létrehozni, egy magas sarkú cipő bevonásával.

Bár a (lég)tér hatalmas, a létszám korlátozott, ezért a részvételt előzetes regisztrációhoz és jegyvásárláshoz kötjük. A reptéri workshopra külön buszt biztosítunk, amely december 16-án 17 órakor indul a MODEM elől, és előreláthatólag 20 órakor indul vissza a debreceni repülőtérről. A busz a résztvevők számára ingyenes, a workshopra pedig az alábbi linken vagy a Modem pénztárában személyesen vásárolható belépő (ára 1000 Ft, a jegy érvényes a Helmut Newton-kiállításra is annak zárásáig, 2020. január 26-ig). Kérjük, a résztvevők vastag ruhában érkezzenek. A meleg ruhán kívül minden eszközt biztosítunk.

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!