Jegyvásárlás

Program


NIKOLA TESLA - INFINITE ENERGY musical show
10

NIKOLA TESLA - INFINITE ENERGY musical show

A TBG Production előadása elsősorban a zseni mögött rejlő embert kívánja bemutatni a nagyközönségnek, aki ugyanúgy hisz és remél, vágyakozik és szenved, küzd és örül, mint bármelyikünk, ugyanakkor valami bámulatos belső felhajtóerő, energia sugárzik belőle.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 19. szombat, 20:00

Nikola Tesla kétségtelenül minden idők egyik legkitűnőbb lángelméje, akinek zsenialitását csak Arisztotelészéhez és Leonardo da Vinciéhez hasonlíthatjuk. Egész világunkat átalakító találmányait már kortársai is a kerék és az egyiptomi piramisok jelentőségéhez mérték. Főként Tesla felfedezéseinek és szabadalmainak köszönhetően az elmúlt évszázad során az elektronikai eszközök mindennapjaink nélkülözhetetlen részévé váltak, mely folyamat fejlődése még napjainkban is megállíthatatlanul tart, hiszen az okostelefon vagy a vezeték nélküli elektromos töltés alapelveit is elsőként ő fektette le.

A különleges személyiségű tudóst több ország is joggal érzi magáénak. Szakmai karrierje Budapestről indult, és sok egyéb szállal is kötődött Magyarországhoz, ami remek apropóul szolgált arra, hogy a TBG Production első egész estés műsorát neki szentelje, bemutatva életének azt a szakaszát, amelyben egy isten háta mögötti faluból elindulva felér a világhír legmagasabb csúcsára, megvalósítva gyermekkori álmát,  a Niagara-vízesésre épített villamos erőművet. Természetesen a lenyűgöző szakmai előmenetel bemutatása mellett nagy hangsúlyt kap a darabban a magánélet is, amely Tesla esetében szintén egészen különleges: a szülő-gyerek kapcsolat, a barátságok, szerelmek és a szakmai rivalizálások is eltértek attól, amit átlagosnak nevezünk.

Rendező: Radó Denise, kreatív ötletgazda: Vona Tibor.

Ajánlatunk


A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!