Jegyvásárlás

Program


NILATS NILTAT: TÉRISZONY

NILATS NILTAT: TÉRISZONY

Freeszfe Egyesület előadása
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 22. hétfő, 20:00

NILATS NILTAT: TÉRISZONY

A világrend előzetes ismeretei tévesnek bizonyultak.

Ez egy állásinterjú. Egy vegán étterem. Egy alagút Oroszország és a fogaskerekű alsó végállomása között.

„A túlvilág nem olyan, mint a bibliai mennyország vagy pokol. Nincsenek fehér felhők és kiskutyák – ez a hely is tele van terroristákkal, szélsőségesekkel, erőszaktevőkkel, politikusokkal, egy csomó veszélyes alakkal, akik mind próbálnak megkaparintani egy kis darabot a hatalomból. Nem tudjátok elképzelni se, milyen tortúra ez, de semmi baj, túlélő vagyok. Lemondok a politikáról, és a művészetnek fogok élni ezentúl.”

Játsszák:Büki Flóra, Góg Tamás, Szacsvai István, Zilahy Anna

Írta:Balázs-Piri Noémi 

Rendezte:Birta Márton

Az előadást szünet nélkül játsszuk, hossza 70 perc

Helyszín: Jurányi Ház, “A” lépcsőház, 3. emelet, Titkos terem.

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

A Vihar kapujában három alak áll: a Pap, a Favágó és a Koldus. Ide húzódtak be az eső elől. Látszólag véletlenül találkoztak. Mégis, egyiküket sem hagyja nyugodni ez a gyilkosság. Mintha közelebbről érintené őket, mint három véletlenül arra tévedt embert. Ahogy mesélnek, egyre több részletre derül fény, a kép mégis egyre zavarosabb. A világ véleményekből álló bozót. Az ember sohasem mond igazat

Ajánló


Önfeledt nevetés és torokszorító pillanatok két felvonásban két remek színésznőtől, Hűvösvölgyi Ildikótól és Bencze Ilonától.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!