Jegyvásárlás

Program


NOM(Rus)/Tudósok/BlueTips

NOM(Rus)/Tudósok/BlueTips

N.O.M. (RUS), TUDÓSOK, BLUE TIPS KONCERT
A Barlang és a Szentendrei Tavaszi Fesztivál bemutatja:
Egy szédületes, súlyos és kacagtató este az orosz és magyar underground kiválóságaival.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 16. szombat, 20:00

A N.O.M Szentpétervár legrégibb és legnevesebb underground kultuszzenekara. A Nemhivatalos Ifjúsági Szervezet (Nyeformalnaja Organizacja Malagyózsi) néven 1987-ben alakult együttes és művészcsoport iróniával, humorral, vulgaritással és összművészettel figuráz ki mindent, aminek köze van az elnyomáshoz, a fogyasztáshoz, a giccshez és a középszerhez. Ettől a világtól nem tudnak és nem is akarnak szabadulni, ebből építik fel abszolutizmus-, kommersz-, fogyasztó-,rock-, pop- és szentimentalizmusellenes programjukat. Gúnyt űznek a taroló középszerű közízlésből, méghozzá úgy, hogy senkit sem sértve bírják röhögésre a beavatatlant is. A N.O.M. zenéjében, filmjeiben és színházi produkcióiban orosz tradicionális dallamok ötvöződnek a rock, a progresszív zene és az opera elemeivel, vásári komédiákkal, Brechttel.

A kortárs orosz zenész-művészcsoport honi megfelelője a Tudósok, akik számos alkalommal léptek fel orosz barátaikkal európai fesztiválokon, szlovéniai és osztrák klubokban, valamint legutóbb drMáriás szentpétervári kiállításának megnyitóján. A Tudósok, mint Szentendréhez több, mint három évtizede zenei, képzőművészeti, baráti és más szálakkal kötődő együttes ezen az estén új lemezét mutatja be. A friss és frappáns számok ezúttal is görbe tükröt tartva elénk mutatják be világunkat, ezúttal mint az Egoisták Világtalálkozóját.

Az estét a szentendrei kötődésű Blue Tips zenekar koncertje nyitja meg. A két éves zenekar 2019 elején adta ki az Az In Line címet viselő korongot, amely annyira szuggesztív, hogy képtelen leszel lerakni. Szinte minden dal egy önálló hangulat, saját karakterrel, mint valami időutazás, az ’50-es évek végi rock&roll-tól, az olykor recsitáló blueson át, a grunge és a shoe gaze világáig. A lemez kb. összefoglalja az elmúlt hatvan év szinte majd minden árnyalatát.

A tánc, a megdöbbenés és a kacagás garantált!

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!