Jegyvásárlás

Program


NT Live - Mankiewicz: All about Eve

NT Live - Mankiewicz: All about Eve

Margo Channing (Gillian Anderson) a színpad sztárja, igazi legenda. Örökös reflektorfényben él. Éva (Lily James) a legnagyobb rajongója. A fiatal, gyönyörű lány a díva bizalmába férkőzik, az asszisztense lesz és lassan átveszi a szerepét a társaságban. Végül egy beugrásban már a színpadon is.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 2. csütörtök, 19:00

NT Live / Mankiewicz: All about Eve (Mindent Éváról)

A National Theatre Live előadása a Noël Coward Theatre-ből, felvételről, 180 perc, 2019
Angol nyelven, angol felirattal

Rendező: Ivo van Hove

Szereplők: Gillian Anderson (Margo), Lily James (Éva), Rhashan Stone, Stanley Townsend, Julian Ovenden, Monica Dolan, Sheila Reid

Gillian Anderson-nal (X-akták, NT Live: A vágy villamosa) és Lily James-zel (Mamma Mia!) a főszerepben.

Margo Channing (Gillian Anderson) a színpad sztárja, igazi legenda. Örökös reflektorfényben él. Éva (Lily James) a legnagyobb rajongója. A fiatal, gyönyörű lány a díva bizalmába férkőzik, az asszisztense lesz és lassan átveszi a szerepét a társaságban. Végül egy beugrásban már a színpadon is. A helyzet kezd kellemetlenné válni. De mielőtt végleg kijátszaná Margót a saját életéből, elhibázza a játékot.

Ivo van Hove rendező gyakran visz színpadra korábbi filmsikereket (a 2017/18-as évadban Visconti Megszállottságát láthattuk adaptációjában), most Joseph L. Mankiewicz 1950-ben készült, 6 Oscar-díjjal jutalmazott filmje alapján állította színpadra a celebvilág és a személyiség problémáit feszegető történetet.

Csak angol felirattal!

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!