Jegyvásárlás

Program


NT Live Mary Shelley: Frankenstein I.

NT Live Mary Shelley: Frankenstein I.

A londoni National Theatre előadása felvételről, 120 perc, 2010

Angol nyelven, angol és magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 13. csütörtök, 19:00

Rendező: Danny Boyle

Frankenstein: Johny Lee Miller

Teremtmény: Benedict Cumberbatch

Frankenstein doktor zavarodott Teremtménye egy ellenséges világban találja magát. Miután bármerre is megy, kegyetlenséggel találkozik, az elhagyatott Teremtmény kétségbeesésében elhatározza, hogy bosszút áll teremtőjén akinek rémisztő alkut ajánl.

A tudomány felelősségének, a szülői gondatlanság, a tudati fejlődés és a Jó és Gonosz természete mind benne foglaltatnak ebben a rendkívül izgalmas és mélyen felkavaró, klasszikus gótikus mesében.

A látomásszerű darab végig teltházzal futott a National Theatre színházi évadában, a páratlan színészi játék és rendkívül erős vizualitás több díjat is hozott a produkciónak. A két színész felváltva játssza Victor Frankenstein és a Teremtmény szerepét, ennek megfelelően az Urániában és világszerte a többi közvetítésben résztvevő filmszínházban is két alkalommal, mindkét szereposztással látható lesz az előadás.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!