Jegyvásárlás

Program


Nyáresti koncertek a Magyar Népi Együttes zenekarával - Bartók Béla népzenéje

Nyáresti koncertek a Magyar Népi Együttes zenekarával - Bartók Béla népzenéje

A gyönyörű, magával ragadó környezet teremti meg azt az atmoszférát, mely segítségével a zene egy különleges világába emelkedhetünk, a klasszikus zene – Liszt, Bartók, Kodály, Brahms –, a népzene és a népies műdal világába. A Magyar Állami Népi Együttes zenekara egymásra válaszként szólaltatja meg ezen zeneszerzők muzsikáját és az őket ihlető, hol népi, hol városi cigányzenekari hangulatokat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 15. csütörtök, 19:00

Bartók Béla a világ egyik legismertebb magyar zeneszerzője. Előadóművészi, kutatói, tanári munkássága hazánk magyar zeneirodalmának alapköve. Mind a mai napig a legnagyobb koncerttermek közkedvelt zeneszerzője. A Kárpát-medence népzenei hagyományát a velünk együtt élő nemzetiségek népzenei örökségével párhuzamosan kutatta, hiszen vallotta, hogy csak akkor érthetjük saját kultúránk kincseit, ha ezt a velünk együtt élő népekkel értelmezzük.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a helyszín adottságai miatt (Szárazárok), a szabadtéri szórakozáshoz illő, kényelmes ruházat és lábbeli viselését ajánljuk. Kényelmi szolgáltatásként a Szárazárok színpad előadásaihoz plédet biztosítunk.

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Rendezvény szervezője legkésőbb az előadás napján 12.00 óráig a www.varkertbazar.hu honlapon hivatalos közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Rendezvény szervezője az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdésével vár. A Rendezvény szervezője fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondja, valamint megkezdésével, illetve a már megkezdett előadás folytatásával 20 percet várhat. Amennyiben a rossz idő miatt az előadás 35 perc után félbeszakad, a koncert megtartottnak tekintendő.

Amennyiben az előadás lemondásra kerül, az elmaradt előadás napján a jegyek visszaváltására nincs lehetőség. A jegyek visszaváltásáról a rendezvényszervező honlapján ad ki közleményt illetve értesíti vásárlóit.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!