Jegyvásárlás

Program


Nyári áriaestek: Jonas Kaufmann: Csillagok alatt - Waldbühne 2018

Nyári áriaestek: Jonas Kaufmann: Csillagok alatt - Waldbühne 2018

komolyzenei koncertfilm, 90 perc, 2018

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 16. vasárnap, 19:30

Ez az előadás felvételről látható az Uránia mozivásznán.

Fellépő művész: Jonas Kaufmann

A 2018. júliusában, Berlin ikonikus amfiteátrumában, a Waldbühnében rögzítésre kerülő előadásban a tenor világsztár, Jonas Kaufmann Dolca Vita című, nemzetközi bestseller albumának legnépszerűbb dalait, klasszikus áriákat és hagyományos olasz dalokat ad elő. Olyan ismert dallamok csendülnek fel a hangulatos szabadéri koncerten a csillagok alatt, mint Enrico Caruso és Lucio Dalla slágerei, Nino Rota világhírű filmzenéi  köztük a „Parla più piano” (A keresztapa főcímdala) – a „Torna a Surriento”, a „Cor’ngrato”, a „Mattinata”, a „Caruso” vagy az “Il Canto”.

Ajánlatunk


Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Ajánló


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!