Jegyvásárlás

Program


Nyári Károly Budapesti Karácsonyi Koncert

Nyári Károly Budapesti Karácsonyi Koncert

Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája 2019. december 27-én 15:00 és 20:00 órai kezdettel az eddigi legkülönlegesebb ünnepi koncertjét mutatja be Budapesti Karácsonyi Koncert címmel.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 27. péntek, 20:00

NYÁRI KÁROLY
BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT

MEGHÍVOTT SZTÁRVENDÉGEK:
TOKODY ILONA, NYÁRI ALIZ, NYÁRI EDIT, MUSKÁT ANDRÁS

KÖZREMŰKÖDIK:
BUDAPESTI JAZZ SZIMFONIKUS ZENEKAR

Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája 2019. december 27-én 15:00 és 20:00 órai kezdettel az eddigi legkülönlegesebb ünnepi koncertjét mutatja be Budapesti Karácsonyi Koncert címmel.
Az ünnepi időszak kiemelt zenei eseménye ebben az évben már 14. alkalommal, ezúttal a Budapest Kongresszusi Központban kerül megrendezésre.
Nyári Károly számára a legfontosabb a szeretet és a család, így az idei koncerten különleges családi produkciót ígér, mellyel elhozza a karácsony meghitt pillanatait és az ünnep melegét a közönség szívébe.
Az esten a csodálatos karácsonyi dalok mellett az előadó pályáját meghatározó legszebb slágerekből álló válogatás lesz hallható a művész által alapított Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar közreműködésével.

A koncert meghívott sztárfellépői Tokody Ilona Kossuth- és Liszt-díjas világhírű szoprán operaénekesnő, Muskát András operaénekes, Nyári Aliz és Nyári Edit énekesnők, akikkel gyönyörű duettek hangzanak el az esten.
Az egyedülálló látványvilág még emlékezetesebbé teszi az év legexkluzívabb koncertjét.


ÜNNEPELJE A SZERETET ÜNNEPÉT CSALÁDJÁVAL ÉS BARÁTAIVAL KÖZÖSEN,
NYÁRI KÁROLY FELEJTHETETLEN KONCERTJÉVEL!

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!