Jegyvásárlás

Program


ŐK2EN - Talk-show Istenes Lászlóval - Vendég: Tóth Gabi és Tóth Vera

ŐK2EN - Talk-show Istenes Lászlóval - Vendég: Tóth Gabi és Tóth Vera

Ők, ketten címmel vadonatúj talkshowt mutat be az UP Újpesti Rendezvénytér.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 2. csütörtök, 19:00

Ők, ketten címmel vadonatúj talkshowt mutat be az UP Újpesti Rendezvénytér, amelyben Istenes László két ismert, közéleti vendéggel beszélget hivatásukról, életükről, barátságukról, a múltról, jelenről és jövőről. Magánéleti és szakmai sikerekről és kihívásokról, régi nagy tervekről, elszalasztott lehetőségekről, kergetett álmokról, közeli célokról és minden másról is. A havonta jelentkező talkshowban most a két népszerű énekesnő, Tóth Vera és Tóth Gabi vendégeskedik, akik az ország szeme láttára lettek fiatal lányokból ünnepelt dívák.

A tapolcai lányok elképesztő sikertörténete – színpadi kulisszatitkokkal és eddig soha nem hallott családi sztorikkal – május 2-án este 19 órától az ŐK2EN színpadán.

Ajánlatunk


Szőnyi Erzsébet A MAKRANCOS KIRÁLYLÁNY Gyermekopera két felvonásban, egy részben, magyar nyelven

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!