Jegyvásárlás

Program


Olvasópróba-demó: Romantika

Olvasópróba-demó: Romantika

HOGYAN KÉSZÜL EGY ELŐADÁS?
Beszélgetés a rendezővel, a látványtervezőkkel, a dramaturggal, a zenei vezetővel és a koreográfussal. Az érdeklődők betekintést nyerhetnek egy előadás létrehozásának folyamatába, az előkészületekbe, megismerhetik a díszlet- és jelmezterveket, és azokat a dilemmákat is, amelyekkel az alkotók a próbafolyamat során találkoznak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 17. kedd, 19:00

HOGYAN KÉSZÜL EGY ELŐADÁS?

Beszélgetés a rendezővel, a látványtervezőkkel, a dramaturggal, a zenei  vezetővel és a koreográfussal. Az érdeklődők betekintést nyerhetnek egy előadás létrehozásának folyamatába, az előkészületekbe, megismerhetik a díszlet- és jelmezterveket, és azokat a dilemmákat is, amelyekkel az alkotók a próbafolyamat során találkoznak.

Ajánlatunk


A huszonöt éves jubileumát ünneplő, már bőven milliós példányszám fölött eladott műfaji klasszikus kibővített verzióban jelenik meg újra - rajta Madonna-remixszel is -, a páros pedig élő zenekarral kiegészülve viszi színpadra az általa megalkotott egyedi hangulatpalettát.

A teljes két felvonásos mesejáték, egyedülálló az országban. Nagyszínházi önmagában forgó díszlettel, szemkápráztató jelmezekkel. Az igazi, a bábkészítő által engedélyezett 2 méteres Süsüvel, eredeti újrahangszerelt zenével.

Ajánló


Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

JOHANNES BRAHMS: Akadémiai ünnepi nyitány, op. 80 JOHANNES BRAHMS: D-dúr hegedűverseny, op. 77 *** BARTÓK BÉLA: Zene húros hangszerekre, ütőkre…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!