Jegyvásárlás

Program


Omara Portuondo: The Last Kiss

Omara Portuondo: The Last Kiss

A Buena Vista Social Club™ dívája Budapesten!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 19. vasárnap, 20:00


A Last Kiss turné egy igazán intim Omara Portundo fellépés sorozat lesz. Nincs a színpadon nagyzenekar, nincs trombon, trombita vagy szaxofon. Csak a zongora, a basszus, a dobok és az ütőhangszerek teremtik meg a bensőséges légkört. A virtuóz zongorista Roberto Fonseca kiséri és ő koncertek zenei rendezője is egyben. A koncert bemutatja Portundo fél évszázadnál hosszabb pályafutását a revük buja, mámoros világától a Cuarteto las d’Aida dalain és a Buena Vista Social Club legendáján át az azt követő mágikus szólókarrierig. Omara Portundo neve immár a cubania szinonimája.

OMARA PORTUONDO – ének
ROBERTO FONSECA – zongora, ének
ANDRES COAYO – ritmushangszerek
RULY HERRERA – dob
YANDY MARTINEZ – basszus

Ajánlatunk


Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban.

Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Ajánló


Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

2021. június 18-án Gaby Pepito vőlegényével, Brian Laundrie-val útra kelt, hogy valóra váltsák sokak elérhetetlen álmát, és világgá menjenek egy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!