Jegyvásárlás

Program


Once/Egyszer...

Once/Egyszer...

A Madách Színház újabb világsikert hozott el Budapestre: a Madách Színházban non-replica változatban látható a ONCE/EGYSZER… című musical, Szirtes Tamás rendezésében. 
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 17. kedd, 19:00

A Once musical John Carney azonos című, 2007-es filmjének színpadi változata. Ahogy a film, úgy a musical zenéjét és szövegét is Glen Hansard és Markéta Irglová írta, és szerepel benne világhírű daluk, a Falling Slowly, amellyel 2008-ban elnyerték az Oscar-díjat a Legjobb eredeti dal kategóriában. A musical szövegkönyvét Enda Walsh írta. A darabot 2011-ben a New York Theatre Workshop-on mutatták be, 2012-ben debütált a Broadwayn. Tizenegy Tony-díj jelölést kapott, amelyekből nyolcat el is nyert, köztük a Legjobb Musical, Legjobb Színész és Legjobb Szövegkönyv kategóriában. 2013-ban elnyerte a Legjobb zenés színházi album Grammy-díját is. A musicalt 2014-ben mutatták be Londonban. Az előadást hat kategóriában jelölték Laurence Olivier-díjra, ebből kettőt elnyert, a Legjobb színésznő és a Legkiemelkedőbb zene díját.

A magával ragadó történet főhőse egy dublini utcazenész srác, aki éppen az álmait készül feladni, amikor egy gyönyörű, fiatal cseh lány egyszerre mély érdeklődést mutat a fiú szerelmes dalai iránt, és pozitív személyisége új perspektívát ad a zenésznek. Kölcsönös vonzalmukat beárnyékolják a múlt lezáratlan szerelmei, mégis, ez a valószerűtlen kapcsolat mélyebbnek és összetettebbnek bizonyul egy átlagos románcnál. A „Once” már a legelső hangtól fogva megragadja a nézőt, és nem engedi el. Feledhetetlen történet arról, hogy ne hagyjuk veszni álmainkat, és hogy a zene hatalma mindnyájunkat összeköt. A darab különlegessége, hogy a szereplők maguk alkotják a musical zenekarát is, így komoly hangszeres tudással rendelkező színészek kiválasztására volt szükség.

A díszletet Khell Zsolt, a jelmezeket Rományi Nóra tervezi, a koreográfus Tihanyi Ákos.
A darabot Bárány Ferenc és Puller István fordította.
A főszerepekben Dolhai Attila, Zöld Csaba, Gubik Petra, Simon Boglárka és Tompos Kátya lép majd színpadra.

A ONCE / Egyszer... bemutatását a Music Theatre International (Europe) - www.mtishows.eu - és a Theatrum Mundi Színházi és Irodalmi Ügynökség -  www.theatrum-mundi.hu - közötti különleges megállapodás teszi lehetővé.

Szereposztás:
Srác: Dolhai Attila/ Zöld Csaba
Lány: Gubik Petra / Simon Boglárka / Tompos Kátya
Billy: Barát Attila / Lőrincz Sándor
Bankfiókvezető: Magyar Attila / Sándor Dávid
Baruska: Fehér Adrienn / Sáfár Mónika
Reza: Békefi Viktória / Szemerédi Bernadett
Fater: Csuha Lajos / Fillár István
Svec: Borsányi Dániel / Sánta László
Andrej: Krausz Gergő / Mező Zoltán
Exbarátnő: Balog Tímea / Pethő Dorottya
Műsorvezető: Csintalan Márk / Scheich Dávid
Eamon: Némedi Árpád / Torma Ferenc
Valamint:   
Borbély Brigitta
Fortuna Zsanett
György László
Kovács Péter
Németh Ádám
Sánta-Széphalmi Júlia
Váradi Éva
Végh Kata
Vincze Kata
Zaka Tamás

Alkotók
Díszlettervező     Khell Zsolt
Jelmeztervező     Rományi Nóra
Zenei vezető     Kocsák Tibor / Köteles Géza
Koreográfus     Tihanyi Ákos
Animáció     Vízvárdi András
Világítástervező     Madarász "Madár" János
Zenei munkatárs     Erős Csaba
Gitár instruktor     Antoni Arnold
Szcenikus     Szűcsborus János
Koreográfus asszisztens     Molnár Ferenc
Zenei asszisztens     Kutschera Éva
A rendező munkatársa     Jantyik Csaba / Váradi Éva
Rendező     Szirtes Tamás

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017 nyár elején megjelent PestiEst-ben csak úgy sorjáznak a tabutémák, ám a kifejezetten harcos kiállása, a teljesen újszerű rímképlet és a hitelesség azonnal feltűnést keltett. A bemutatkozó nagylemezén (Nehézlábérzés, 2018) Krúbi teljes fegyverzetében jelenik meg: erőteljes politizálás, szexualitás, celebek bírálata, tabudöntögető témák. A 2019-es Zárolás feloldva EP dalait a gyors befutás hátulütői, az agresszíven nyomuló rajongók, a tolakodó nők, az eredményt váró menedzserek népesítik be. A korábbinál egységesebb, komorabb hangvételű második album után 2020 augusztusától Krúbi szívizomgyulladás miatt csaknem tíz hónapig nem állt színpadra, de 2021 nyarán újra nagy sikerrel zenélt. A betegségéről szóló csaknem kilenc perces Szív című dal hamar népszerű lett. Legutóbbi, III. Krúbi című albumát éppen 29. születésnapján, 2023. november 17-én dobta piacra, többek között a Ganxsta Zolee tehet mindenről című szerzeménnyel. A korong dalait 2024 januárjában a Papp László Sportarénában tartott nagyszabású koncertjén hallgathatták meg élőben a rajongói. Beton.Hofi szabályosan berobbant a hazai újhullámos hiphop világába. A 2021 júniusában megjelent első, ‘comic sins’ c. mixtape óriási kritikai és közönség sikert aratott, a 2022-ben kiadott ‘Playbánia’ megjelenését követően, pedig egyértelművé vált, hogy Beton.Hofi az elkövetkezendő évek meghatározó könnyűzenei előadója lesz. Egyedi hangzásvilágával, (ön)reflektív dalszövegeivel, hipnotikus színpadi jelenlétével, humorával és lelkes, magukat ‘Citromale Gang’ néven aposztrofáló rajongói bázisával gyorsan, mindössze 2 év alatt bebiztosította helyét a klubok és fesztiválok nagyszínpadain, hogy aztán 2023-ban már a telt-házas Budapest Parkban lépjen fel. 2022-ben a ‘comic sins’-ért, 2023-ban pedig a Playbánia albumért Fonogram díjat nyert az év hazai rap vagy hip-hop albuma/ hangfelvétele kategóriában, Hundred Sins-el közös Bagira c. dala, pedig a 3. legtöbbet játszott magyar dal lett valaha Spotifyon. A trilógiát záró “0” c. 20 dalos lemeze 2024 tavaszán jelent meg. A lemezt áprilisban, első “aréna showján” az MVM Dome-ban mutatja be. Super Early Bird: 6500 Ft (korlátozott darabszámban) Early Bird: 7500 Ft (korlátozott darabszámban) Standard: 8500 Ft VIP: 12000 Ft (korlátozott darabszámban) VIP jegy tartalma: gyors belépés a VIP bejáraton keresztül, a koncertet közvetlenül a színpad előtt egy elkülönített nézőtéri helyről élvezheted, egyedi VIP pass és karszalag, welcome drink

Ajánló


Az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit gondozásában és Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat mesesorozat színházi adaptációja, amely 2009 óta…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!