Jegyvásárlás

Program


Online tárlatvezetés Konok Tamás kiállításában

Online tárlatvezetés Konok Tamás kiállításában

A tárlatvezetésen arra teszünk kísérletet, hogy felvillantsunk az életmű néhány releváns forrását, karakterét, kulturális vonatkozási pontját, hogy végül „megmozgassuk” Dr. Vásárhelyi Tamás biológus interaktív, a Konok-képekkel párbeszédet folytató játékait is a virtuális térben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. május 25. kedd, 18:00

Graphidion, piramis, játék: online tárlatvezetés Konok Tamás kiállításában

Konok Tamás kiállítása számtalan bejárási útvonalat kínál - átvitt értelemben is. A tárlatvezetésen arra teszünk kísérletet, hogy felvillantsunk az életmű néhány releváns forrását, karakterét, kulturális vonatkozási pontját, hogy végül „megmozgassuk” Dr. Vásárhelyi Tamás biológus interaktív, a Konok-képekkel párbeszédet folytató játékait is a virtuális térben.


A tárlatvezetést tartja: Hemrik László múzeumpedagógiai osztályvezető

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!