Jegyvásárlás

Program


Online tárlatvezetés Konok Tamás kiállításában

Online tárlatvezetés Konok Tamás kiállításában

A tárlatvezetésen arra teszünk kísérletet, hogy felvillantsunk az életmű néhány releváns forrását, karakterét, kulturális vonatkozási pontját, hogy végül „megmozgassuk” Dr. Vásárhelyi Tamás biológus interaktív, a Konok-képekkel párbeszédet folytató játékait is a virtuális térben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. május 25. kedd, 18:00

Graphidion, piramis, játék: online tárlatvezetés Konok Tamás kiállításában

Konok Tamás kiállítása számtalan bejárási útvonalat kínál - átvitt értelemben is. A tárlatvezetésen arra teszünk kísérletet, hogy felvillantsunk az életmű néhány releváns forrását, karakterét, kulturális vonatkozási pontját, hogy végül „megmozgassuk” Dr. Vásárhelyi Tamás biológus interaktív, a Konok-képekkel párbeszédet folytató játékait is a virtuális térben.


A tárlatvezetést tartja: Hemrik László múzeumpedagógiai osztályvezető

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!