Jegyvásárlás

Program


Opera Warriors

Opera Warriors

Először látható Magyarországon a világhírű Kínai Nemzeti Opera által bemutatott Opera Warriors című opera – és táncjáték. A pekingi opera művészi varázsa lenyűgöző, a benne megjelenő színészi játék a közönséget könnyen magával ragadja, s rögtön elvarázsolja.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 26. csütörtök, 19:00

Az Opera Warriors egy történetet mesél el három barátról, akik hatalmas tehetséggel, fantasztikus színészi játékkal rendelkeznek. A színpadon megmutatkozik az élet-halál, a szerelem-gyűlölet és a küzdelem a színpadi csillogás eléréséért. A történet a Kínai Köztársaság északi részén, a 20. század elején játszódik, ahol a főhősök a harcművészet elsajátítását követően a Pekingi Opera Színházi Társulatánál találják meg saját útjukat, ám a sors és végzet közbeszól, így az útjaik elválnak. 
A művészek színpadra viszik saját valóságukat, belső világukat, mindent legyőző akaratukat a a fejlődésük elérése érdekében. A színdarabban megismerkedhetünk a hagyományos kínai operával, mely oly hosszú és csodálatos múltra tekint vissza. 
A mű a Sino- Európai Alapítvány a Kínai Kultúráért és Oktatásért közreműködésével kerül megrendezésre. A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Heidou: Hou Yulong
Duanda: Ren Zhongjie
Changkao: Zhang Qian
Yan-er: Jia Zhen
A harmadik ágyas: Du Yuejiao

Vezető producer: Li Li
Művészeti vezető: Wang Jinghua
Zeneszerző: Fang Ming
Projekt vezető: Shan Honglong
Drámaíró: Pik-Wah Li (Lilian Lee)
Koreográfus: Xing Shimiao
Jelmeztervező: Wang Qiuping
Díszlettervező: Gao Guangijan
Turné menedzser: Liu Wen

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!