Jegyvásárlás

Program


Orfeo Zenekar és Purcell Kórus

Orfeo Zenekar és Purcell Kórus

Jöjjön és kóstolja meg a pasticcio műfajának egyik ízletes operasalátáját. Szervírozunk Önnek ezen felül magasfokú lelki kielégülést, csilingelő szopránokat, megkapó tenort, öblös basszust. A desszert batyus jellegű, erre javaslatunk: vastaps, ovációval megbolondítva.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 13. szerda, 19:00

Orfeo Zenekar és Purcell Kórus

Jó vacsorához szól a nóta, avagy jó vacsora a nóta

A pasticcio a görögök egyik kedvenc étele: rengeteg tészta, hús és besamel. Kell még bármi más? Vagy inkább csak a lelkét lakatná jól? Akkor ajánljuk a hazai historikus előadói gyakorlat jeles képviselőjének, Vashegyi Györgynek, valamint az általa alapított Purcell Kórus és Orfeo Zenekarnak közös hangversenyét, melyet áprilisban Kaposváron hallhat.

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!